Diler (37) u svom stanu u Šibeniku mušterijama omogućavao i pušenje trave

Ilustracija

Po ranije prikupljenim saznanjima policija je otkrila 37-godišnjaka koji je u Šibeniku proizvodio i trgovao drogama te u svom stanu omogućio korištenje droge 33-godišnjaku.

Postupajući po ranije prikupljenim saznanjima 11. svibnja u Šibeniku, temeljem naloga Županijskog suda u Šibeniku, je pretražen stan 37-godišnjaka, kojom prilikom je osumnjičeni prije pretrage dragovoljno predao 1,2 grama marihuane dok je pretragom, uz pomoć službenog psa za detekciju droga, pronađeno i od njega oduzeto još 96 grama marihuane.

Prilikom dolaska policijskih službenika u stanu 37-godišnjaka, pri konzumaciji marihuane, zatečen je 33-godišnjak, kojemu je 37-godišnjak omogućio trošenje droge. Ovom prilikom kod 33-godišnjaka je pronađeno i oduzeto ukupno 1,2 gram marihuane.

Protiv 37-godišnjaka će Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku biti podnijeta kaznena prijava, a 33-godišnjaku je uručena obavijest o počinjenom prekršaju iz Zakona o suzbijanju zlouporaba droga.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.