Dolijali lopovi u Brodarici, Šibeniku i Vodicama

Policija je otkrila dvojicu 20-godišnjaka koji su u noći sa 25. na 26. siječnja u Brodarici iz kuće u izgradnji ukrali dvije motorne pile i brusilicu 32-godišnjem obrtniku. Tijekom kriminalističkog istraživanja otuđeni predmeti su pronađeni kod jednog od osumnjičenih i vraćeni obrtniku. Protiv osumnjičenih će Općinskom državnom odvjetništvu za mladež biti podnijeta kaznena prijava.

Maloljetnika koji je u noći sa 10 na 11. veljače u Šibeniku ukrao 25-godišnjaku parkirani skuter Piaggio ZIP policija je istoga dana zatekla u vožnji na ukradenom skuteru. Moped je vraćen vlasniku, a tijekom kriminalističkog istraživanja je utvrđeno da na mopedu nedostaju registracijske pločice, retrovizor i poklopac  motora. Protiv osumnjičenog maloljetnika će Općinskom državnom odvjetništvu za mladež biti podnijeta kaznena prijava.

U Vodicama je policija uhvatila 46-godišnjeg razbojnika koji je sa 8. na 9. veljače provalio u trgovinu 62-godišnjeg vlasnika i iz nje ukrao tisuću kuna. Zbog teške krađe proti njega će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.