Dolijao 39-godišnji diler iz Bilica

U Odjelu kriminalističke policije dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjakom iz Bilica osumnjičenom za ukupno 26 kaznenih djela zlouporabe opojnih droga, od kojih dva za neovlašten posjed, od kojih jedno  radi prodaje i 24 za neovlaštenu prodaju opojnih droga.

Prilikom postupanja policijskih službenika prema osumnjičenom 24. srpnja oko 22.30 sati u Bilicama osumnjičeni je u bijegu odbacio smotuljak za kojega je postajala sumnja da je opojna droga. Pregledom terena uz uporabu službenog psa za detekciju droga jučer je na tom području pronađen smotuljak s 9.8 grama heroina.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni neovlašteno posjedovao pronađenu opojnu drogu kao i da je u vremenu od 10. svibnja do 24. srpnja u 24 navrata prodao opojnu drogu konzumentima s područja Šibenika.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je doveden u pritvorsku policijsku jedinicu ove Policijske uprave.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.