DOLIJAO LOPOV: Radnicama u Djela prijetio Pepper sprejem, pokrao tri trgovine, s lažnim tablicama krao benzin, orobio ženu…

U Odjelu općeg kriminaliteta Službe kriminalističke policije  dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakom osumnjičenim za četiri razbojništva, od kojih dva na štetu lanca Djelo,  jedno na štetu tvrtke iz Omiša i 59-godišnjakinje, kao i za tri kaznena djela krivotvorenja isprave na štetu tvrtke iz Zagreba.

Osumnjičeni je 16. i 24. srpnja u Šibeniku, koristeći nadražujući spreja prema zaposlenicama Djela ukupno ukrao 4.900 kuna, a 18. srpnja u Brodarici je prijeteći metalnom polugom zaposlenici trgovine tvrtke iz Omiša ukrao tri tisuće kuna.

16. srpnja u Šibeniku uporabom sile 59-godišnjakinji otuđio torbicu s ukupno dvije tisuće kuna, mobitelom i osobnim ispravama, pri čemu je lakše ozlijedio četiri osobe.

Nadalje je utvrđeno i da je osumnjičeni 28. lipnja, 3. i 14. srpnja u Šibeniku na osobni automobil Opel Tigra, kojega je koristio  radi krađe goriva na benzinskim pumpama, postavio nepripadajuće registracijske pločice namjeravajući ih koristiti kao prave.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave.

foto: ilustracija

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.