Dolijao mlađahni lopov u Kninu kojeg policija tereti za pet krađa na štetu deset osoba i dvije tvrtke

Policija je utvrdila da je osumnjičeni 19-godišnjak u ponedjeljak u večernjim satima provalio u kuću gdje ga je zatekao vlasnik, a onda je daljna istraga pokazala da je mladić lani u kolovozu u Kninu, na osobito drzak način, 28-godišnjoj zaposlenici splitske bankegdje je došao položiti novac ukrao torbicu u kojoj je bilo nešto više od 19,5 tisuća kuna i njezine osobne isprave. Ove godine u travnju osumnjičeni je, na osobito drzak način, dvjema 84-godišnjakinjama s vrata istrgnuo po zlatni lanac, pri čemu je jedna od njih lakše ozlijeđena.

Ostragom je utvrđeno i da je mlađahni razbojnik u vremenu od 4. do 18. lipnja u Kninu, počinio još tri teške krađe, od kojih jednu u pokušaju i pet krađa, od kojih jednu u pokušaju. Krao je uglavnom  novac, tehničku robu, mobitele, a ukupna nastala šteta svim kaznenim djelima je procijenjena na skoro 50 tisuća kuna.

Sumnjiči ga se za pet teških krađa, od kojih jedna u pokušaju i pet krađa, od kojih jedna u pokušaju, a  na štetu deset osoba i dvije tvrtke.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.