Dvojica Vodičana ‘pala’ zbog posjeda i prodaje ecstasyja

U Odjelu kriminalističke policije dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakom iz Vodica osumnjičenim za neovlašten posjed i prodaju opojnih droga i nad 51-godišnjakom iz tog mjesta osumnjičenim za četiri neovlaštene prodaje opojnih droga.

ZAPLIJENILI 234 KOMADA TABLETA

Policijski službenici su jučer, 28. lipnja po nalogu Županjskog suda u Šibeniku pretražili kuće i osobni automobil koje koristi osumnjičeni 35-godišnjak te im je on tada,  dragovoljno predao ukupno 234 komada tableta izgleda karakterističnog za opojnu drogu amfetamin, takozvani ecstasy. Daljnjom pretragom, kao i pretragom kuće osumnjičenog 51-godišnjaka nisu pronađeni drugi predmeti koji bi se mogli dovesti u vezu s ovim kaznenim djelom.

Utvrđeno je da je osumnjičeni 35-godišnjak neovlašteno posjedovao pronađenu opojnu drogu radi daljnje prodaje, kao i da je osumnjičeni 51-godišnjak  u posljednja četiri mjeseca na području Vodica osumnjičenom 35-godišnjaku u četiri navrata neovlašteno prodao ukupno 850 komada tih istih tableta izgleda karakterističnog za drogu amfetamin, takozvani ecstasy.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni su dovedeni u pritvorsku policijsku jedinicu ove Policijske uprave.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.