Dvojici napadača na Luku M. određen istražni zatvor

Dežurni zamjenik u Županijskom državnom odvjetništvu u Šibeniku ispitao je dvojicu 19-godišnjaka osumnjičenih za napad na Drnišanina Luku M. koji se zbog teških ozljeda glave nalazi u induciranoj komi u KBC Split. Dvojac se sumnjiči da su  počinili kazneno djelo osobito teške tjelesne ozljede.

-Postoji osnovana sumnja da su okrivljenici oko 12,00 sati 9. listopada 2015. u Šibeniku, Trg Andrije Hebranga bb; nakon što su u jednom lokalu prijetili oštećeniku i izazivali ga na tuču; kada je oštećenik izišao iz lokala, zajednički i dogovorno, s ciljem da ga teško tjelesno ozljede, sustigli ga kod ugla zgrade, verbalno napali, a zatim ga snažno udarili šakom u glavu. Uslijed tog udarca oštećenik je pao na pod i zadobio osobito teške tjelesne ozljede glave zbog kojih mu je život doveden u opasnost – priopćili su iz Županijskog državnog odvjetništva u Šibeniku.

ŽDO je sucu istrage Županijskog suda podnijelo prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika, što je sudac prihvatio i odredio istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke kao i od ponavljanja kaznenog djela.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.