EPILOG PODMETNUTOG POŽARA NA AUTU NA METERIZAMA: Pokušao vratiti dug, prijetio i na kraju zapalio auto

U Službi kriminalističke policije  dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom osumnjičenim za protupravnu naplatu u pokušaju na štetu 32-godišnjaka i za kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine opasnom radnjom ili sredstvom, i to na  štetu tri osobe: 33-godišnjaka, 53-godišnjaka i 69-godišnjaka.

Osumnjičeni je od  veljače, kao i 14. travnja u Šibeniku, uz silu i ozbiljnu prijetnju od oštećenog pokušao naplatiti dug koji  mu oštećeni duguje.  Prijetio mu je oštećenjem osobnog automobila.

Utvrđena je osnovana sumnja da je osumnjičeni 12. travnja oko 3,35 sati u Šibeniku na Meterizama izazvao požar na osobnom automobilu u vlasništvu oštećenog 33-godišnjaka, kojega je koristio 32-godišnjak. Vatra se proširila na osobni automobil oštećenih 53-godišnjaka i 69-godišnjaka, čime je doveo u opasnost živote ljudi i imovinu.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku  Policijske uprave.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.