FOTO/VIDEO U kući u starom dijelu Mandaline eksplodirala plinska boca, ozlijeđena dva muškarca

Dvojica muškaraca ozlijeđena su u eksploziji plinske boce u Mandalini, priopćili su danas iz šibenske policije. Do eksplozije bez vatre došlo je oko 12,55 sati u kući u starijem dijelu gradskog naselja Mandalina, točnije u ulici Milice i Turka.

– Dva muškarca, 66-godišnjak i 44-godišnjak, pri svijesti su, ali su zatražili liječničku pomoć. Očevid je u tijeku – kratko nam je kazala glasnogovornica šibenske policije, Marica Kosor.

Kako su naši reporteri doznali na terenu, sreća u nesreći je da je eksplodirala plinska boca, ali bez popratne vatre, stoga šteta na kući nije velika.

Inače, distributeri plina upozoravaju sve korisnike plina iz plinskih boca da naprave propuh, evakuiraju ljude i ništa ne pale ni uključuju ako osjete miris plina. Također, trebalo bi odmah pozvati vatrogasce, i po mogućnosti staviti objekt u beznaponsko stanje isključivanjem na glavnoj sklopki, ali izvan ugrožene zone.

mandalina plin eksplozija

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.