FOTO Šibenski HGSS-ovci izvlačili tijelo iz kuće u centru grada

Pet spašavatelja GSS-a Šibenik u utorak je sudjelovalo u izvlačenju tijela starije muške osobe iz kuće u užem centru Šibenika.

– U utorak u 18.05 sati na dežurni telefon HGSS Stanice zaprimljena je dojava djelatnika policije PU Šibensko – kninske da je u obiteljskoj kući u užem centru grada Šibenika pronađeno mrtvo tijelo starije muške osobe. S obzirom da je kuća gotovo u potpunosti ispunjena skupljenim stvarima i otpadom, dogovoreno je da će otpad biti uklonjen, a vatrogasci izvršiti izvlačenje posmrtnih ostataka – izvjestili su iz HGSS Stanice Šibenik.

Podsjetimo, tijelo starije muške osobe u utorak poslijepodne pronađeno je u kući u centru Šibenika, a policija i forenzičari odmah su izašli na teren.

Po obavljenom očevidu iz policije je dojavljeno kako otpad nije uklonjen radi pravnih i tehničkih poteškoća te je dogovoreno da će u ranim jutarnjim satima izvlačenju posmrtnih ostataka pristupiti spašavatelji HGSS Stanice Šibenik.

h

hgss

Pet šibenskih gorskih spašavatelja u kuću je ušlo iznutra i izvana kroz prozor sobe na fasadi, te u sat i pol vremena uklonili nekoliko kubika otpada radi pristupa,stoji u objavi HGSS Stanice Šibenik.  Postavili su kosu tirolsku prečnicu i tijelo speleološkom nosiljkom spustili na ulicu i predali djelatnicima pogrebnog poduzeća.

h1

FOTO: HGSS Stanica Šibenik

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.