GIOVANNI SE DOBRO SKRIO: Policija već šesti dan traga za šibenskim bjeguncem

Teče šesti dan potrage za 26-godišnjim  Giovannijem Nanutom koji je dvojici pravosudnih policajaca,u čijoj je pratnji bio, pobjegao u nedjelju iz šibenske bolnice.

Giovanni se u međuvremenu javio i medijima, kojima je rekao da je iz bolnice praktički mirno išetao jer su ga ostavili samog u hodniku.

Giovanni se Jutarnjem  listu požalio i da je nevin osuđen jer nije počinio krađe za koje ga se tereti: – Neki u policiji smjestili su mi iz osobnih razloga, a smjestili su mi i djela za koja sam, kako je navedeno u medijima, naknadno optužen i za koja me tek čekaju suđenja –

Za komentar o ovoj oštroj optužbi usmjerenoj prema policijskim djelatnicima upitali smo načelnika PU Šibenko-kninske, Ivicu Kostanića, koji, za razliku od Giovannija, nije bio rječit – To ne mogu komentirati. Ne mogu komentirati izjave svake osobe – kratak je bio Kostanić.

Na pitanje kako napreduje i u kojem se smjeru kreće potraga, Kostanić nije htio odgovarati, budući da je čitav proces u tijeku. – Tragamo, i tragat ćemo, ovisno koliko se dobro sakrio – zaključio je Kostanić.

Odbjegli Giovanni Nanut  Jutarnjem je  listu rekao ‘imam para i imam gdje biti, kome se da trunuti u zatvoru’  pa nije za očekivati da će se predati policiji koja za 26-godišnjakom traga već šesti dan.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.