Hercegovca priveli u Čavoglavama: Naplatili mu kaznu zbog zastave Hercegbosne

U Čavoglavama se na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti održavala proslava gdje se okupilo velik broj Hercegovaca pa tako i čitatelj navedenog portala koji je bio sa zastavom Posušja.

Portal Hercegovina.info prenosi priču mladića koji je zbog službene zastave Županije Zapadnohercegovačke priveden i platio je kaznu.

U Čavoglavama se na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti održavala proslava gdje se okupilo velik broj Hercegovaca pa tako i čitatelj navedenog portala koji je bio sa zastavom Posušja.

Policija ga je privela zbog zastave, po njihovim riječima “takozvane Hercegbosne” na kojoj piše ime grada POSUŠJE. U u sredini grba bilo je sporno hrvatskoj policiji, navodi mladić.

Mladić je kazao: “Ja im kažem na to da to nije nikakva takozvana zastava već službena zastava Županije Zapadnohercegovačke i ako mi on napiše Posušje da nema U u sredini ja ću platit duplu kaznu”, i dodaje: “Samo mi je rečeno da imam sreće što me neće slat sucu za prekršaje (budući da nemam prebivalište u RH) i da mogu kaznu platit na licu mjesta. To je bilo 766,67 HRK” zaključio je mladić.

IZVOR: Braniteljski portal/Hercegovina.info

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.