INCIDENT U VODIČKOM KLUBU: Mladića brutalno pretukli redari koji rade bez licence?

U noći sa subote na nedjelju u vodičkom klubu Exit u Vodicama došlo je do fizičkog napada na 22-godišnjeg mladića iz Šibenika. Momku je razbijena gornja i donja usna, pukla mu je arkada i natečeno oko, o čemu svjedoče i uznemirujuće fotografije koje je Šibenskom portalu ustupila njegova majka, ogorčena na čitav slučaj. Naime, ozljede su mu, tvrdi ona, nanijeli redar vodičkog kluba.

-Sin mi je otišao pokupiti djevojku u Exita i tamo je popio jedno piće. Vidio je kako zaštitari tuku jednog momka, obratio im se i rekao im ‘dosta više, ubit ćete ga’. Na to ga je jedan od njih iznenada svom snagom udario u lice, oko mu je odmah nateklo i izbacili su ga iz kluba. U naguravanju mu je ispao mobitel što je shvatio kada je izašao. Došao ih je pitati na ulaz može li ući po mobitel, što je bio okidač. Njih trojica razbila su ga na sve načine. Pukla mu je arkada, razbijena usnica, čak je bio u nesvijesti, a sve je vidjela i njegova djevojka – prepričava nam ogorčena majka te nastavlja kako joj je sin završio u bolnici gdje su mu zašili usnicu i arkadu.

-Ne želim da na ovome stane te sam se odlučila obratiti javnosti kako bi se zaštitilo nečije drugo dijete. Namjeravam i podići privatnu tužbu protiv kluba – govori nam.

POLICIJA: POSTUPANJE JE U TIJEKU

O slučaju je obaviještena šibenska policija, no mnogo detalja ne žele dati jer je postupanje u tijeku, a ozljede koje je 22-godišnjak zaprimio okarakterizirane su kao lakše.

Kontaktirali smo i tvrtku koja vodičkom klubu pruža zaštitarske usluge, Vipera Protecta iz Zadra čiji nam je vlasnik Vedran Ikić kazao kako ih je policija već tražila izjavu vezano za slučaj.

-Moji momci sigurno nisu primjenjivali prisilu jer da jesu, znao bih. Riječ je o licenciranim zaštitarima koji nose odoru – kaže Ikić.

Na naše pitanje znači li to da u Exitu ima redara koji rade bez licence, Ikić odgovara:

-To vam ne mogu reći jer ne znam stanje unutar kluba, da li imaju nekog drugog. Ako je kojim slučajem u pitanju netko od naših zaštitara bit će sankcioniran otkazom jer takvo ponašanje ne odobravamo, ali kažem vam, znao bih da je netko od mojih – navodi Ikić.

Međutim, čini se da su svemu kumovali redari bez licence jer je, kako doznajemo, šibenska policija Viperove zaštitare tražila izjavu ne bi li prepoznali počinitelje.

‘KOD NAS NE RADE REDARI BEZ LICENCE’

Joško Šprljan, jedan od vlasnika Exita, kazao nam je kako u vodičkom klubu ne rade nelicencirani redari. Zaposlen je samo redar koji pregledava karte na ulazu, no on je napustio klub prije nego što se incident dogodio.

-Akteri koji su vidjeli čitav događaj rekli su mi kako se taj momak priključio tučnjavi koja je među gostima izbila u klubu. To se brzo smirilo, a poslije toga je došlo do incidenta ispred kluba. Što se tada točno dogodilo, tko je koga napao, ne znam. Moram reći da se mi u Exitu trudimo da svi gosti budu zadovoljni, nikada nam se dosada nije dogodio niti jedan incident, a naš je moto da se ne smije nikoga udariti već, ukoliko postoji netko tko pravi problem, zamoliti ga da napusti klub, a ako ne odustaje pozvati policiju – navodi Šprljan.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.