Iznenadila ih jaka krupa: Čak četiri auta izletjela s auto ceste na istom mjestu u isto vrijeme

NOVO

Po svemu sudeći, jaka krupa uzrokovala je čak četiri prometne nesreće oko 10.10 sati na auto cesti kod čvora Pirovac, potvrdila je Marica Kosor, glasnogovornica PU Šibensko-kninske.

– Tri nesreće u kojima su se osobna vozila zanijela i izletjela s  ceste dogodile su se na 303. kilometru kod čvora Pirovac iz smjera Splita prema Zagrebu, a i četvrto izlijetanje bilo je na istom mjestu, samo u suprotnom smjeru pa kolege kažu da je uzrok očito jaka krupa u koju su uletjeli. Na sreću, sve je prošlo samo s materijalnom štetom – rekla je Kosor.

RANIJE

Tri prometne nesreće dogodile su se tijekom jutra na autocesti na potezu od čvora Benkovac do čvora Skradin, izvijestili su iz Operativno komunikacijskog centra šibenske policije.

Kako javljaju iz OKCP-a, došlo je do slijetanja vozila sa ceste, a promet teče uz ograničenja brzine.

Hrvatski autoklub izvijestio je kako se zbog prometne nesreće na autocesti između čvora Pirovac i čvora Skradin u smjeru Dubrovnika vozi uz ograničenje brzine od 40 kilometara na sat, a isto ograničenje zbog nesreće vrijedi i između čvorova Benkovac i Pirovac u smjeru Zagreba,

Također, zbog nesreće na autocesti između 302. i 303. kilometra u smjeru Zagreba promet se odvija jednom prometnom trakom uz ograničenje brzine od 40 kilometara na sat.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.