JESTE LI IH VIDJELI?: 11 maloljetnika nestalo ovog tjedna!

Od četiri nestale osobe iz prošlog broja NENO Novosti, jedna osoba je pronađena. Policija još uvijek traga za Jasminom Horvat, Hadijem Khaljijem i Antom Marićem.

Ivan Blajić (18)

Mjesto i datum nestanka: Zagreb, 3.4.2016.

Opis: Ivan Blajić (18) je visok 185 centimetara, ima smeđu kovrčavu kosu, smeđe oči i slabije je tjelesne građe.

Ivan se u nedjelju, 3. travnja udaljio s adrese u Zagrebu, Savska cesta u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u sive hlače, smeđu košulju kratkih rukava, tamnosmeđu jaknu i tamne tenisice.

Napomena: Fotografija je snimljena 2012. godine

Laura Gorgiev (16)

Mjesto i datum nestanka: Zagreb, 7.4.2016.

Opis: Laura Gorgiev (16) je visoka 163 centimetra, ima crnu kosu i oči.

Laura se u četvrtak, 7. travnja udaljila s adrese u Zagrebu, Sv. Mateja u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u crna hlače, crnu vestu, bijelu majicu i crne tenisice.

Nikolina Knežević (15)

Mjesto i datum nestanka: Zagreb, 4.4.2016.

Opis: Nikolina Knežević (15) je visoka 150 centimetra, ima riđu kosu, zelene oči, okruglo lice i jače je tjelesne građe. Nosi naočale s bijelim okvirom.

Nikolina se u ponedjeljak, 4. travnja udaljila s adrese u Zagrebu, ulica Ivana Gorana Kovačića u nepoznato. U trenutku nestanka na sebi je imala sivi donji dio trenirke.

Ana Kodrnja (17)

Mjesto i datum nestanka: Zagreb, 4.4.2016.

Opis: Ana Kodrnja (17) je visoka 165 centimetara, ima kestenjastu kovrčavu kosu, kestenjaste oči i srednje je tjelesne građe.

Ana se u ponedjeljak, 4. travnja udaljila s adrese u Zagrebu, Savska cesta 192 u nepoznato. U trenutku nestanka imala je bijele tenisice i nosila je torbu s uzorcima britanske zastave.

 Bruna Koprić (17)

Mjesto i datum nestanka: Zagreb,5.4.2016.

Opis: Bruna Koprić (17) je visoka 165 centimetara, ima plavu ravnu kosu, smeđe oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe.

Bruna se u utorak, 5. travnja udaljila s adrese u Zagrebu, Svetog Mateja u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u majicu, crne hlače i crvene tenisice.

Monika Kovačić (15)

Mjesto i datum nestanka: Križ, 4.4.2016.

Opis: Monika Kovačić (15) je visoka 165 centimetara, ima ravnu kestenjastu kosu, smeđe oči, okruglo lice i slabije je tjelesne građe.

Monika se u ponedjeljak, 4. travnja udaljila s adrese u Križu, Vinogradska ulica u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u crnu jaknu, traperice i tenisice.

Petra Mikuš (17)

Mjesto i datum nestanka: Zagreb, 6.4.2016.

Opis: Petra Mikuš (17) ima crnu kosu.

Petra se u srijedu, 6. travnja udaljila s adrese u Zagrebu, Tuškanac u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

Tara Pomper (14)

Mjesto i datum nestanka: Zagreb, 7.4.2016.

Opis: Tara Pomper (14) je visoka 170 centimetara, ima crnu kosu i zelene oči.

Tara se u četvrtak, 7. travnja udaljila s adrese u Zagrebu, Sv. Mateja u nepoznato. U trenutku nestanka na sebi je imala crne traperice, crnu kožnu jaknu i crne tenisice.

Stella Analu Spaić (14)

Mjesto i datum nestanka: Zagreb, 6.4.2016.

Opis: Stella Analu Spaić (14)  je visoka 160 centimetara, ima ravnu smeđu kosu, smeđe oči i jače je tjelesne građe.

Stella Analu se u srijedu, 6. travnja udaljila s adrese u Zagrebu, Pahorska ulica 15 u nepoznato. U trenutku nestanka bila odjevena u crne tajice, crnu suknju, bijeli kaput s crnim prugama i bijele balerinke.

 

Mirela Vorih (15)

Mjesto i datum nestanka: Zagreb, 3.4.2016.

Opis: Mirela Vorih (15)  je visoka 160 centimetara, ima kratku kosu sa zelenim vrhovima i slabije je tjelesne građe.

Mirela se u nedjelju, 3. travnja udaljila s adrese u Zagrebu, Ivana Gorana Kovačića u nepoznato. Ne zna se u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

Kristina Vrdoljak (40)

Mjesto i datum nestanka: Zagreb, 2.4.2016.

Kristina Vrdoljak (40)  se u subotu, 2. travnja udaljila s adrese u Zagrebu, Vinogradska cesta u nepoznato. Ne zna se u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

Martina Zorkić (17)

Mjesto i datum nestanka: Osijek, 6.4.2016.

Opis: Martina Zorkić (17) je visoka 175 centimetara, ima plavu rijetku kosu, velike smeđe oči, ovalno lice i jače je tjelesne građe.

Martina se u srijedu, 6. travnja udaljila s adrese u Osijeku, Vinkovačka cesta 61 u nepoznato. Ne zna se u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.