Jučer zabilježeno niz provala i krađa

Šibenskoj policiji tijekom jučerašnjeg dana prijavljeno je niz provala i krađa.

U ranim popodnevnim satima u Šibeniku u Ulici mandalinskih žrtava nepoznati je počinitelj provalio u stan vlasništvo 52-godišnjaka iz Šibenika. Iz stana je otuđeno stvari u vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

U Vodicama u Artinoj ulici nepoznati počinitelj je provalio u tamošnji ugostiteljski objekt iz kojeg je otuđio novca i stvari u vrijednosti nekoliko stotina kuna.

U vremenu od 20. do 31.svibnja u Rakovu selu nepoznati je počinitelj provalio u radionicu 52-godišnjeg mještanina. Iz radionice je otuđeno raznih alata i uređaja u vrijednosti nekoliko desetaka tisuća kuna.

U vremenu od 23. do 30.svibnja u Brodarici je nepoznati počinitelj provalio u plovila na vezu vlasništvo 38-godišnjeg Brodaričanina. Otuđeno je alata u vrijednosti više stotina kuna.

U krugu hotelskog naselja ‘Solaris’ nepoznati počinitelj jučer je otuđio bicikl čime je vlasnika 39-godišnjeg njemačkog državljanina oštetio za više tisuća kuna.

Nepoznati počinitelj na Novoj tržnici u Šibeniku jučer je 54-godišnjoj Šibenčanki otuđio manji novčani iznos.

U popodnevnim satima u trgovačkom centru u Šibeniku nepoznati je počinitelj 27-godišnjoj Nijemici otuđio manji novčani iznos.

Protiv svih nepoznatih počinitelja policija je podigla kaznenu prijavu.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.