Kaznene prijave dvojici koji su u Kninu zapalili zastavu Srbije

Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku policija će kazneno prijaviti 42-godišnjaka i 43-godišnjaka koji su u Kninu, na proslavi Dana branitelja i domovinske zahvalnosti, zapalili zastavu Republike Srbije.

Kako je priopćeno iz PU Šibensko-kninske, dovršenim kriminalističkim istraživanjem u Policijskoj upravi varaždinskoj 42-godišnjak i 43-godišnjak su osumnjičeni za povredu ugleda strane države i međunarodne organizacije. Osumnjičeni su 5. kolovoza oko 16.00 sati u Kninu u Zvonimirovoj ulici javno palili zastavu Republike Srbije.

Podsjetimo, skupina mladića i djevojaka u Kninu je, uz taktove Thompsonove pjesme, zapalila srbijansku zastavu. U videu koji je javno dostupan u prvom planu je muškarac bez majice koji na stolu pokušava zapaliti zastavu. To mu nije pošlo za rukom pa mu je neko u pomoć priskočio bakljom. Zastava je planula, a to je izazvalo oduševljenje prisutnih, mahom mladića i djevojaka.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.