Kninska mlađahna četvorka osumnjičena za čak osam kaznenih djela, predvodnik je 19-godišnjak

Ilustracija/Arhiva

Kninska policija je dovršila krim istraživanje nad dvojicom 19-godišnjaka, 20-godišnjakom i maloljetnikom koje sumnjiči za osam kaznenih djela – tri teške krađe i jednu krađu, te po dva kaznena djela uništenja i oštećenja tuđe stvari i neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari u vremenu od kolovoza prošle do srpnja ove godine.

Policija je utvrdila da je jedan od devetnaestgodišnjaka počinio sva  kaznena djela  i to zajedno s drugim devetnaestogodišnjakom  i maloljetnikom. Provalili su u frizerski salon iz kojeg su ukrali novac, u automat s pićem i slatkišima iz kojeg su ukrali pića, te u diskont iz kojeg su također ukrali piće.

Zajedno s 20-godišnjakom osumnjičeni 19-godišnjak neovlašteno je uzeo osobni automobil kojim su se koristili, a zatim ga ostavili. Prije toga, međutim, su ga išarali sprejem. Isti devetnaestogodišnjak se također sumnjiči da se neovlašteno koristio još jednim osobnim automobilom, te da je oštetio pano turističke zajednice, kao i da je ukrao mobitel.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja dvojica 19-godišnjaka i dvadesetogodišnjak su uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku, dok prema maloljetniku slijedi kaznena prijava redovnim putem.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.