Krađe u Rogoznici, Pirovcu, Dubravi i Bilicama

Proteklog dana na području Šibenika prijavljeno je da su lopovi djelovali pet puta. U Rogoznici je nepoznati počinitelj provalio u kuću austrijskog državljanina, iz koje ništa nije otuđio, a nastala je šteta procijenjena na oko nekoliko stotina kuna. U Pirovcu je nepoznati počinitelj provalio u apartman 62-godišnjaka iz Pitomače i otuđio tehničku robu vrijednu oko par tisuća kuna. U Dubravi u tamošnjem kamenolomu izvršena je provala u rezervoare radnih strojeva tvrtke iz Šibenika, gdje su nakon dojave zatečene osobe koje se, za sada, dovode u vezu s ovim kaznenim djelom. Slijedi daljnje postupanje.

U Bilicama je nepoznati počinitelj otuđio parkirani moped 32-godišnjeg mještanina, vrijednosti par tisuća kuna,A u Rogoznici u tamošnjoj marini je nepoznati počinitelj iz jedrilice 46-godišnjem austrijskom državljaninu otuđio opremu vrijednu oko nekoliko tisuća kuna.     

 Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnijete kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.