Kradu se podne lampe, novčanici, suhomesnati proizvodi

U vremenu od 20. do 22. ožujka na našem području su prijavljene dvije teške krađe, tri krađe i računalna prijevara.  U vremenu od 15.lipnja prošle godine do 21. ožujka na području Drniša u mjestu Badanj je nepoznati počinitelj provalio u kuću i otuđio tehničku robu,a nastala šteta će se naknadno utvrditi. 

U vremenu od 20. do  22. ožujka u Bilicama je nepoznati počinitelj provalio u apartman mjesne tvrtke i otuđio tehničku robu vrijednu više stotina kuna. 

U vremenu od studenoga prošle godine do 19. ožujka u Betini je nepoznati počinitelj iz dvorišta 46-godišnjem Zagrepčaninu otuđio nekoliko podnih lampi ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

U subotu, 21. ožujka u Šibeniku je nepoznati počinitelj u trgovačkom centru u Njivicama, koristeći nepažnju 47-godišnje Šibenčanke otuđio joj novčanik s novcem, osobnim ispravama i bankovnom karticom, putem koje je na bankomatu podigao novac. 

Tijekom noći 20./21.ožujka u Drnišu je nepoznati počinitelj 69-godišnjaku iz podruma otuđio suhomesnate proizvode vrijedne par tisuća kuna. 

U popodnevnim satima 4. ožujka u Šibeniku je nepoznati počinitelj 34-godišnjem mještaninu, bez njegova znanja, na bankomatu podigao novac.

Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnijete kaznena prijave nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu, a policija provodi izvide radi otkrivanja počinitelja i pronalaska otuđenih predmeta.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.