Kraj Drniša pronađeno tijelo 57-godišnjeg muškarca. Obdukcijom će se utvrditi uzrok smrti

Mrtvo tijelo 57-godišnjeg muškarca pronađeno je danas oko 11.40 sati na području glavne prometnice Drniš-Knin, potvrdili su nam u šibenskoj policiji.

U potrazi za muškarcem koji se u ponedjeljak oko 8 sati udaljio iz kuće sudjelovali su spašavatelji Stanice Šibenik koji su nakon danas zaprimljene dojave krenuli u potragu.

– Osoba se udaljila iz svoje kuće jučer oko 8 sati ujutro, a kako se nije vratila domu u očekivano vrijeme, ukućani su prijavili nestanak. Spašavatelji Stanice Šibenik kroz jutro su pretražili teren oko kuće i okolne puteve, a nakon prikupljenih informacija sa terena, osoba je pronađena mrtva blizu glavne prometnice Drniš – Knin, objavljeno je na službenim stranicama HGSS-a.

Tijelo je prevezeno na odjel patologije u kninsku bolnicu radi obdukcije.

– Po nalogu Županijskog državnog odvjetnika tijelo 57-godišnjeg muškarca je prevezeno na odjel patologije kninske bolnice radi obdukcije. Uzorak smrti će se tek utvrditi, ali prema informacijama s kojima raspolažemo nije riječ o nasilnoj smrti- kazala nam je Marica Kosor, glasnogovornica šibenske policije.

(Foto: HGSS)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.