KRIMINALISTIČKO ISTRAŽIVANJE: Pijani Slovak ometao policajca u obavljanu službene radnje

Ilustracija/Arhiva

U policijskoj postaji Šibenik dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjim slovačkim državljaninom osumnjičenim za prisilu prema službenoj osobi na štetu policijskog službenika.

Utvrđeno je da je 17.srpnja oko 19 sati u Šibeniku došlo do narušavanja javnog reda i mira od strane 23-godišnjeg i 28-godišnjeg ruskog državljanina koji su bez povoda verbalno i tjelesno napali 63-godišnjaka i 41-godišnjaka, Po dojavi su intervenirali policijski službenici,a  prilikom  postupanja policijskih službenika u odnosu na ruske državljane je osumnjičeni 23-godišnji slovački državljanin pod utjecajem alkohola uporabom sile sprječavao  policijskog službenika u obavljanju službene radnje.

Osumnjičeni 23-godišnji slovački državljanin je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku, dok su 23-godišnji ruski državljanin i 28-godišnji ruski državljanin uz optužni prijedlog dovedeni na Prekršajni sud u Šibeniku.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.