Lopovi i prevaranti u akciji

U Grebaštici je nepoznati počinitelj provalio u kiosk na štetu tvrtke sa područja Zagreba i otuđio veću količinu raznih cigareta u vrijednosti  oko  manje desetaka tisuća kuna.

Nepoznati počinitelj provalio je u ambulantu obiteljske medicine u Šibeniku i otuđio manju količinu raznih tableta u vrijednosti oko nekoliko stotina kuna. Provala se dogodila i u turističkom naselju kod Šibenika gdje je nepoznati počinitelj iz sanitarnog čvora auto kampa demontirao i otuđio više slavina za vodu u vrijednosti oko manje desetaka tisuća kuna.

Nepoznata počiniteljica je u stanu u Šibeniku na štetu 78-godišnjakinje na prijevaran način uzela nekoliko tisuća kuna za kupnju madraca kojeg nije dostavila oštećenoj.

-Protiv nepoznatih počinitelja će Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku biti podnijete kaznene prijave, a policija poduzima mjere s ciljem otkrivanja počinitelja i pronalaska otuđenih predmeta-javljaju iz PU Šibensko-kninske.

Foto: Ilustracija

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.