Lopovi krali automobilske gume, sokove, željezničke oznake…

Šibenska policija dovršila je kriminalističko istraživanje u Policijskoj postaji Vodice nad 35-godišnjakom iz Pirovca osumnjičenom za krađu 43-godišnjaku iz Betine.

 Osumnjičeni je tijekom studenog u Betini iz otvorene garaže oštećenom otuđio četiri automobilske ljetne gume, koje su tijekom kriminalističkog istraživanja kod osumnjičenog pronađene  i vraćene oštećenom.

Tijekom jučerašnjeg dana prijavljene su još četiri teške krađe i dvije krađe. U Šibeniku je prijavljena krađa boca raznih sokova, u Vodicama provala u spremnik parkiranog autobusa tvrtke iz Šibenika, dok je u Tribunju nepoznati počinitelj provalio u vikend kuću 53-godišnjeg slovačkog državljanina i otuđio kućanske aparate i tehniku ukupne vrijednosti od oko nekoliko tisuća kuna. Na dijelu željezničke pruge od Ražina do Perkovića, nepoznati je počinitelj otuđio više desetaka oznaka, a ukupna nastala šteta je od oko nekoliko tisuća kuna.

Tijekom jutra policija će obaviti očevid na benzinskoj pumpi u Primoštenu gdje je zabilježena provala.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.