Lopovi provaljivali u hotelske sobe i apartmane pa krali novac i dokumente

Tijekom jučerašnjeg dana na našem području šibenskoj policiji prijavljene su tri teške krađe i četiri krađe.  U Vodicama je nepoznati počinitelj provalio u hotelske sobe dvojice 42-godišnjih slovačkih državljanina i otuđio novac, u Pirovcu je nepoznati počinitelj provalio u apartman 53-godišnjeg Zagrepčanina i njegove supruge i otuđio im novac i osobne isprave, dok je u Tisnom je nepoznati počinitelj provalio u apartman iz kojega je 53-godišnjem njemačkom državljaninu otuđio novac.

U Vodicama u tamošnjem disco klubu je nepoznati počinitelj 23-godišnjoj Zagrepčanki otuđio mobitel vrijedan nekoliko tisuća kuna, a iz tamošnjeg hotela nepoznati je počinitelj 29-godišnjakinji iz Piramatovaca otuđio novčanik s novcem i osobnim ispravama, dok je iz trgovine tvrtke iz Zagreba nepoznati počinitelj otuđio robe u vrijednosti par tisuća kuna.

U Kninu je nepoznati počinitelj otuđio nekoliko desetaka metara kabela položenog uz željezničku prugu, vrijednog nekoliko tisuća kuna.

Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnijete kaznene prijave nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu, a policija provodi izvide s ciljem otkrivanja počinitelja i pronalaska otuđenih predmeta.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.