Lopovi tijekom vikenda krali strojeve, alat i automobile

Ilustracija

Policiji su prijavljene dvije krađe koje su se dogodile u noći s petka na subotu u kojima su nepoznati lopovi pokrali strojeve i alat te dvije krađe automobila.

U Šibeniku je provaljeno u kuću u izgradnji iz koje su otuđeni strojevi i alat tvrtke iz Osijeka, a ukupna nastala šteta je procijenjena na više desetaka tisuća kuna.

U isto vrijeme, također u Šibeniku, lopov je 69-godišnjaku otuđio radni stroj vrijedan više desetaka tisuća kuna.

U subotu u popodnevnim satima u Šibeniku je nepoznati počinitelj 50-godišnjaku otuđio nezaključano osobno vozilo vrijedno više od deset tisuća kuna, a u nedjelju u večernjim satima u Brodarici je nepoznati počinitelj 36-godišnjaku otuđio osobno vozilo, koje je tom prilikom bilo nezaključano s ključevima u bravi. Nastala šteta je procijenjena na nekoliko tisuća kuna.

Policija provodi izvide kako bi pronašla otuđene predmete i otkrila identitet počinitelja tih kaznenih djela za koja su ponesene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.