Lovačka svađa kod Skradina: Prepirka prerasla u napad automobilom i kamenovanje

Policija je pritvorila 48-godišnjaka i 52-godišnjaka protiv kojih će podići kaznene prijave kao epilog sukoba zbog nesuglasica oko lovnog područja na području Skradina.

Dovršenim krim istraživanjem 48-godišnjak je osumnjičen za prijetnju na štetu 52-godišnjaka i 42-godišnjaka, za nanošenje teške tjelesne ozlijede u pokušaju i oštećenja tuđe stvari na štetu 52-godišnjaka, dok je 52-godišnjak osumnjičen za dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom na štetu osumnjičenog 48-godišnjaka.

Osumnjičeni su se, 28. veljače u popodnevnim satima  na području Skradina, zbog nesuglasica oko lovnog područja verbalno sukobili pri čemu je osumnjičeni 48-godišnjak ozbiljno prijetio osumnjičenom 52-godišnjaku i 42-godišnjaku, nakon čega je i tjelesno napao osumnjičenog 52-godišnja te ga lakše ozlijedio.

Nakon toga je osumnjičeni 52-godišnjak sjeo u automobil namjeravajući pobjeći i pri tome, vozeći unatrag, automobilom na pod bacio osumnjičenog 48-godišnjaka, koji ga je pokušao spriječiti pri odlasku s mjesta događaja, a potom mu i kamenjem oštetio osobni automobil.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.