Prestrašeni djelatnici prijavili je policiji

Majka (43) s djetetom prijetila radnicima šibenskog Centra za socijalnu skrb. Jednom je oštetila i automobilFoto: Ilustracija/Screenshot/Google maps

Ženu (43) šibenska policija sumnjiči da je u razdoblju od 21. do 28. studenog u Šibeniku u nekoliko navrata prijetila zaposlenicima jedne javne ustanove, što je kod njih izazvalo strah i bojazan za vlastite živote. Također, policija je krim istraživanjem utvrdila da je 43-godišnjakinja oštetila i automobil 46-godišnjeg zaposlenika i tako napravila štetu od 2.500 kuna.

Prema izvješću Policijske uprave šibensko-kninske, osumnjičena 43-godišnjakinja je tijekom tjedan dana učestalo sa svojim maloljetnim djetetom dolazila u neposrednu blizinu te javne ustanove i ozbiljno prijetila 35-godišnjakinji, 37-godišnjakinji, 51-godišnjakinji te 46-godišnjaku, inače zaposlenicima ustanove, u vezi s njihovim radom. Neslužbeno, riječ je o Centru za socijalnu skrb Šibenik.

Nadalje, krim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičena u to vrijeme u Šibeniku, zbog istog razloga, oštetila automobil 46-godišnjaka koji je bio parkiran u blizini ustanove.

Žena (43) osumnjičena je za prijetnju i kazneno djelo oštećenja tuđe stvari, pa je dovršetkom kriminalističkog istraživanja kazneno prijavljena Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku i pritvorena.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.