Mladić (27) sinoć u Šibeniku napuhao 2,17 pa silvestarsko jutro dočekao u policijskim prostorijama

Policija je 27-godišnjaka zaustavila sinoć u Šibeniku u 20.46 sati za volanom Volkswagena šibenskih registracija, a imao je 2,17 grama alkohola u krvi. Zbog toga je, do otriježnjenja, zadržan u posebnim policijskim prostorijama, a potom je uz Optužni priejdlog odveden pred prekršajnog suca.

Prošli tjedan, na Stipanje, u 16 sati, policija je na auto cesti presrela 50-godišnjeg albanskog državljanina, koji je Mercedesa njemačkih registracija vozio 210 kilometara na sat. Odmah je platio kaznu od 3.500 kuna.

Inače, prošli su tjedan poduzete 392 različite mjere od kojih najviše, 82, zbog nepropisne brzine. Pod utjecajem alkohola uhvaćeno je 16 vozača, a iz prometa je isključeno njih 19 te dva vozila.

Šibenska policija upozorava građane da pripaze na pojačani promet koji se očekuje već danas poslijepodne, ali i srijedu 2. siječnja 2019 . jer se u gužvama povećava broj prometnih nesreća. Djelatnici policije stoga će posebnu pozornost posvetiti stanju sigurnosti cestovnog prometa, priopćeno je iz PU Šibensko-kninske.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.