Vozila pod utjecajem alkohola

Mladić poginuo u Kninu i vozačica su vojnici, vojarnu napustili bez dozvoleFoto: arhiva/ilustracija

U Kninu se u noći s nedjelje na ponedjeljak dogodila teška prometna nesreća u kojoj je stradalo troje mladih. Kako doznaje Index, sve troje ljudi koji su bili u automobilu su pripadnici Hrvatske vojske iz vojarne 4. gardijska brigada Pauci u Kninu. Teško ozlijeđeni 28-godišnja podlegao je ozljedama u Kliničkom bolničkom centru Split, vozačica osobnog vozila je teže ozlijeđena i zadržana je na daljnjem liječenju u kninskoj bolnici, dok je 23-godišnji putnik lakše ozlijeđen.

Indexu su iz MORH-a potvrdili da su sve troje sudionika nesreće pripadnici Hrvatske vojske. Kako su poručili, bez dozvole su napustili vojarnu u Kninu, zbog čega su protiv vojnikinje koja je pod utjecajem alkohola izazvala nesreću i preživjelog suvozača pokrenuli stegovni postupak.

 

Ostatak teksta pročitajte ovdje.

 

Noćas u KBC-u Split preminuo 28-godišnjak ozlijeđen u prometnoj nesreći u Kninu

U Kliničkom bolničkom centru Split tijekom noći je podlegao ozljedama 28-godišnjak koji je teško ozlijeđen u prometnoj nesreći u nedjelju u Kninu, izvijestili su iz Policijske uprave šibensko-kninske. Vozačica osobnog vozila je teže ozlijeđena i zadržana je na daljnjem liječenju u kninskoj bolnici, dok je 23-godišnji putnik lakše ozlijeđen.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.