Muškarac (49) dobio zabranu približavanja 54-godišnjaku kojem je prijetio u šibenskom kafiću

Ilustracija

Muškarcu (49) iz Šibenika, koji je osumnjičen da je uz ozbiljne prijetnje pokušao naplatiti dug od 54-godišnjaka, izrečena je mjera zabrane približavanja i uspostavljanja veze s oštećenim i njegovom suprugom, doznajemo u Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

Tužitelji sumnjaju da je 49-godišnjak 12. rujna u popodnevnim satima u Šibeniku u cilju da od 54-godišnjaka u cijelosti naplati preostalo dugovanje u, za sada, neutvrđenom iznosu došao do oštećenika na njegovo radno mjesto u kafiću i uhvatio ga za ruku te ga tražio da izađe vani. Govorio mu je da u roku od pet dana podmiri cijeli dug ili će u suprotnom dolaziti svaki dan i raditi mu probleme, kao i njegovoj supruzi i djeci.

Osnovano se sumnja i da mu je govorio kako će ga polomiti i to ako ne on, onda će naći nekoga drugog i da ovo što mu je govorio shvati ozbiljno. Stariji muškarac je sve navedeno, u strahu od izrečenih prijetnji, prijavio policiji, a dugovanje mu nije vratio, izvijestili su javnost iz DORH-a.

Nakon što je ispitao 49-godišnjaka, državni odvjetnik je donio rješenje o provođenju istrage.

(Foto: Ilustracija )

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.