Na autobusnom kolodvoru kurir pao s kilogramom kokaina

U dva smotuljka obljepljena trakom i streljivom bilo je oko kilogram kokaina tržišne vrijednosti oko 600.000 kuna, a kod osumnjičenog 45-godišnjaka pronađeno je i 3.400 kuna.

‘Oko 16.50 sati na autobusnom kolodvoru zatečen je 45-godišnjak koji je u torbici nosio dva obljepljena smotuljka za koje je utvrđeno da se radi o kokainu. Ukupna težina iznosi 1.028 grama brutto, a procjenjena tržišna vrijednost iznosi oko 600.000 kuna. Oba paketića bila su obljepljena streljivom zbog barutnih čestica koje prikrivaju miris kokaina, a oduzeto je i 3.400 kuna koje je osumnjičeni dobio kao predujam za prijenos droge’ – kazao je Kostanić.

Zbog kaznenog djela neovlaštene  proizvodnje i prometa drogama te nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari osumnjičeni je uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu zadržan u pritvoru.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.