Na području Plavnog pronađeno tijelo starice. U potrazi sudjelovao i HGSS

Starija ženska osoba s područja Plavnog za kojom su od ponedjeljka intenzivno tragali spašavatelji HGSS Stanice Šibenik, pronađena je jutros mrtva, potvrdili su nam u šibenskoj policiji.

– Starija žena s područja Plavnog pronađena je mrtva tristotinjak metara od kuće, a očevidom nisu utvrđeni tragovi nasilne smrt- kazala nam je Marica Kosor, glasnogovornica šibenske policije.

U nedjelju je primijećeno da starica koja živi sama nije u svom domu, a budući da nije pronađena u okolici, u ponedjeljak je zatražena pomoć Stanice Šibenik.

– Na teren hitno izlaze spašavatelji Stanice Šibenik Ispostave Knin te potraga traje do kasno u noć. Traženje otežavaju teški vremenski uvjeti, snježne padaline i mrak. Danas rano ujutro na teren izlazi osam članova Stanice Šibenik s dva potražna psa i zajedno sa policijom i mještanima pretražuju teren. Nešto prije podne, tijelo nestale pronađeno je tristotinjak metara od kuće na zaraslom terenu u obližnjem potoku- izvijestili su iz HGSS-a.

(Foto: HGSS)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.