Na Praznik rada 27-godišnjakinja se vozala po Šibeniku s 2,3 promila

Policija je 1. svibnja oko 3,50 sati u Šibeniku u Ulici S. Radića zatekla 27-godišnju vozačicu kako pod utjecajem alkohola upravlja osobnim automobilom Audi, šibenskih registracijskih oznaka. Tom prilikom joj je izmjerena koncentracija od 2,3 promila alkohola u organizmu. Protiv vozačice je podnijet optužni prijedlog.

U proteklom tjednu na našem se području dogodilo 18 prometnih nesreća, od čega tri prometne nesreće s ozlijeđenim osobama u kojima je jedna osoba teže ozlijeđena i dvije lakše.

Od ukupnog broja prometnih nesreća najveći broj, odnosno njih 13 se dogodio na području Šibenika. Najčešće greške sudionika, odnosno okolnosti koje su prethodile događanju samih prometnih nesreća bile su neprilagođena brzina kretanja vozila i nepštivanje prednosti prolaza.

Tijekom redovitih kontrola prometa u proteklom tjednu protiv počinitelja prometnih prekršaja ukupno su poduzete 352 mjere, od kojih 98 zbog nepropisne brzine i 30  zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola, a ujedno je iz prometa isključeno 60 vozača  i 14 vozila.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.