Nastavljen očevid na Brodarici: Zagrebački kriminalisti sa šibenskim kolegama utvrđuju uzroke zločina

Duško Jaramaz/PIXSELL

Šibenska policija i Ravnateljstvo policije nastavili su tijekom jutra kriminalističko istraživanje vezano uz jučerašnje trostruko ubojstvo na Brodarici, kako bi utvrdili sve okolnosti i osobe koje su povezane s događajem, izvijestili su iz Policijske uprave šibensko-kninske.

Na mjestu događaja su vještaci iz Centra za kriminalistička istraživanja, ispitivanja i vještačenja ‘Ivan Vučetić’, koji zajedno sa šibenskom policijom i u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom provode očevid.

– Intenzivno razgovaramo sa svim osobama koje raspolažu bilo kakvim informacijama koje bi mogle rasvijetliti slučaj, kazala nam je glasnogovornica PU šibensko-kninske Marica Kosor.

Prema posljednjim informacijama osumnjičeni 59-godišnji Boris Luketa, koji je tijekom noći prevezen u KBC Split nakon što je na Brodarici pokušao počiniti samoubojstvo pucnjem u glavu, i dalje se nalazi u životnoj opasnosti.

Kao što je Šibenski portal već pisao, dugovanje od 417 tisuća eura, odnosno sudska teretovnica na obiteljsku kuću, pašnjak, voćnjak i vinograd, mogući je motiv jučerašnjeg trostrukog ubojstva na Brodarici gdje su su ubijeni supružnici Hakija i Milka Keranović te Ivan Bajić, bivši tjelohranitelj ‘kralja zagrebačkog podzemlja’ Zlatka Bagarić.

Za ubojstvo je osumnjičen 59-godišnji Boris Luketa, koji je cijeli život radio kao pomorac, a koji je velik novac posudio supružnicima Keranović, kao i njihovom sinu Kemalu, vlasniku kafića Sunce na brodaričkom Šototajeru.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.