Nestala 29-godišnja Katarina Milaković Jurlin

Šibenska policija zaprimila je prijavu o nestanku Katarine Milaković Jurlin , rođene 22.04.1983. godine koja se jučer, 3. travnja 2012.g.  udaljila s adrese prebivališta u Šibeniku u nepoznatom smjeru. Katarina je visoka oko 178 cm, srednje je tjelesne građe, plavo-zelenih očiju, kestenjaste duže ravne kose. Ima dvije tetovaže na tijelu i to tetovažu plave boje u obliku cvijeta na desnom gležnju, te tetovažu crne boje nepoznatog natpisa na engleskom jeziku na donjem dijelu leđa. U trenutku nestanka je bila odjevena u sive tajice i bijelu majicu te je imala tamnu traku u kosi.

U vrijeme nestanka se koristila osobnim automobilom marke ‘Chevrolet Spark’ bijele boje registracijskih oznaka ŠI 944 DR s natpisom ‘Ustanova za zdravstvenu njegu u kući’.

Mole se građani da ako imaju bilo kakavih informacija o nestaloj djevojci da se jave u najbližu Policijsku postaju ili na broj 192.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.