NIZ KRAĐA TIJEKOM VIKENDA: Kradu se pare, mobiteli, pa čak i rasni psi

Tijekom vikenda od 6. do 8. lipnja šibenskoj policiji prijavljeno je ukupno devet krađa.

U Šibeniku 5. lipnja u popodnevnim satima je nepoznati počinitelj na osobito drzak način 40-godišnjoj zaposlenici kioska zagrebačke tvrtke otuđio duhanske proizvode.

U popodnevnim satima 6. lipnja u Šibeniku je nepoznati počinitelj provalio u osobni automobil 54-godišnjaka i ukrao mu mobitel vrijedan nekoliko tisuća kuna.

Istog dana u popodnevnim satima u Tisnom je nepoznati počinitelj provalio u apartman iz kojega je 60-godišnjem češkom državljaninu ukrao novac.

Jučer, 7. lipnja u popodnevnim satima u Primoštenu je nepoznati počinitelj provalio u apartman kojega koristi 29-godišnji slovački državljanin i ukrao mu novac.

Između 4.-6. lipnja u Šibeniku je nepoznati počinitelj 48-godišnjaku ukrao motocikl vrijedan nekoliko tisuća kuna.

Između 8. svibnja – 4. lipnja na području Knina u Biovičinu Selu je nepoznati počinitelj iz otključane kuće 77-godišnjakinji otuđio novac.

U prijepodnevnim satima 6. lipnja u Šibeniku je nepoznati počinitelj koristeći nepažnju 36-godišnjaku ukrao mobitel vrijedan nekoliko tisuća kuna.

Istog dana u poslijepodnevnim satima u Vrpolju je nepoznati počinitelj 32-godišnjaku ukrao rasnog psa vrijednog nekoliko tisuća kuna, a u Murteru u kasnim noćnim satima je nepoznati počinitelj u tamošnjem ugostiteljskom objektu koristeći njegovu nepažnju 30-godišnjem austrijskom državljaninu otuđio novčanik s novcem i osobnim ispravama, kao i druge osobne stvari.

Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnijete kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide radi otkrivanja počinitelja i pronalaska otuđenih predmeta.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.