Niz provala i krađa tijekom vikenda: Provaljeno u kninsku crkvu, dućan u Šibeniku…

U vremenu od 21. do 23. veljače na našem području šibenskoj policiji prijavljene su dvije teške krađe i četiri krađe.

Tijekom noći 20./21. veljače u Šibeniku je nepoznati počinitelj provalio u trgovinu mjesne tvrtke i ukrao novac, u to vrijeme u Kninu je nepoznati počinitelj provalio u tamošnju crkvu iz koje je ukrao novac.

U prijepodnevnim satima 20. veljače u Jezerima je nepoznati počinitelj 80-godišnjem mještaninu iz kuće ukrao novac, tijekom noći 19./20 veljače u Šibeniku je nepoznati počinitelja iz nezaključane drvarnice 58-godišnjaku otuđio biciklu vrijednu nekoliko tisuća kuna.

U prijepodnevnim satima u subotu, 21. veljače u Vodicama je nepoznati počinitelj 30-godišnjaku iz Mravnice ukrao stroj vrijedan nekoliko tisuća kuna, u Kninu 18. veljače je nepoznata počiniteljica, koristeći nepažnju 70-godišnje mještanke, iz kuće joj ukrala novac.

Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnijete kaznene prijave nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu, a policija provodi izvide, radi otkrivanja počinitelja i pronalaska otuđenih predmeta.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.