Očevid na ‘Tehnološkoj’: Na Gileri preko pune linije pretjecao Mercedes kojemu je bio u mrtvom kutu

Nepropisno skretanje uzrok je prometne nesreće koja se dogodila u petak oko 13 sati u Šibeniku na ‘Tehnološkoj cesti’. U njoj je ozlijeđen 20-godišnji vozač mopeda koji je zadržan u šibenskoj bolnici, doznajemo u Policijskoj upravi šibensko-kninskoj.

Nesreća se dogodila jer je 43-godišnji vozač teretnjaka Mercedes, imotskih registracija, dolaskom do raskrižja ‘Tehnološke ceste’ i prilazne ceste za ulicu Mandaliskih žrtava, započeo nepropisno skretanje u lijevo na prilaznu cestu, bez da je provjerio može li tu radnju učiniti sigurno.

Došlo je do sudara lijevog bočnog djela Mercedesa i desnog bočnog djela mopeda Gilera, šibenskih registracija koji je vozio 20-godišnji vozač. Međutim, i on je nepropisno pretjecao  Mercedes ispred sebe i to preko pune linije.

Nakon sudara, vozač skutera zajedno s mopedom pao je na cestu tog raskrižja, a potom i na uzdignuti pješački nogostup gdje se i zaustavio.

Protiv 43-godišnjeg vozača bit će podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a vozaču Gilere slijedi prekršajna prijava.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.