OČEVID VELIKE TUČNJAVE U VODICAMA: Potuklo se deset pijanih momaka, neki u bolnici, neki u pritvoru

Ilustracija

U policijskoj postaji Vodice dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom, dvojicom 20-godišnjaka i dvojicom 21-godišnjaka, nad 19-godišnjakom i maloljetnikom osumnjičenim za nanošenje teških tjelesnih ozljeda osumnjičenom 20-godišnjaku, 21-godišnjaku i 24-godišnjaku. Utvrđeno je da su dvojica 21-godišnjaka i 20-godišnjak osumnjičeni i za oštećenje tuđe stvari na štetu maloljetnika.

Osumnjičena dvojica 21-godišnjaka i  20-godišnjak su u vidno alkoholiziranom stanju, bez posebnog povoda, u more gurnuli osumnjičenog maloljetnika. U more mu je ispao sat i mobitel ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Nakon toga su se tjelesno sukobili, osim maloljetnika i osumnjičeni 24-godišnjak, 20-godišnjak i 19-godišnjak, koji su također bili u vidno alkoholiziranom stanju,  sa osumnjičenim dvojicom 21-godišnjaka i 20-godišnjakom.

Teške  tjelesne ozlijede su zadobili osumnjičeni 20-godišnjak i 21-godišnjak, koji su zbog ozljeda zadržani na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik, a teže tjelesne ozlijede je zadobio i osumnjičeni 24-godišnjak.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni, izuzev onih zadržanih na liječenju, su, uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.