Omilili mu Volkswageni: Policija otkrila 29-godišnjaka koji je ukrao Pola i Passata u Šibeniku

Krim policija sumnjiči 29-godišnjeg bosanskohercegovačkog državljanina, sa stalnim boravkom u Republici Hrvatskoj, da je 6. siječnja ukrao Volkswagen Polo 47-godišnjem Šibenčaninu, dok je daljnjim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno kako je 18. studenog prošle godine u Šibeniku ukrao i VW Passat u vlasništvu 51-godišnjaka.

Naime, 47-godišnjak je 6. siječnja u popodnevnim satima u Šibeniku prijavio krađu svog automobila VW Polo šibenskih registracija. Policija je istog dana oko 18,20 sati zatekla 29-godišnjeg kradljivca u vožnji s Polom. Automobil je vraćen vlasniku, no iz njega je ukradeno i 120 eura.

Daljnjim istraživanjem krim policija je utvrdila da je osumnjičeni 29-godišnjak u studenom prošle godine u Šibeniku ukrao i osobni automobil VW Passat u vlasništvu 51-godišnjaka. Dva dana kasnije, vlasnik je neoštećeni automobil pronašao u Ražinama.

Bosanskohercegovački državljanin (29) osumnjičen je za dva kaznena djela neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari, zbog čega je kazneno prijavljen i pritvoren.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.