Operirana djevojčica u Zadru – dobro je

Troje djece koje je jučer s balkona prvog kata bacio otac na liječenju je u zadarskoj bolnici – dvoje u dobi od 3 i 5 godina su na Intenzivnoj njezi, a osmogodišnja djevojčica operirana je. Operacija je prošla u redu i djevojčica je dobro, javlja HRT.

Najteže ozlijeđeno dijete, sedmogodišnja djevojčica, sinoć je prevezena u KBC Zagreb.

O stanju djece koja su jučer primljena u Opću bolnicu Zadar izvijestio je zamjenik ravnatelja Edi Karuc. – Tijekom jutra osmogodišnja (8) djevojčica podvrgnuta je operativnom zahvatu na maksilofacijalnoj kirurgiji. Zahvat je protekao uredno. Drugo dvoje djece u dobi od tri (3) i pet (5) godina nalaze se i dalje na Odjelu dječje kirurgije, te je njihovo zdravstveno stanje stabilno, kazao je.

Oca koji je jučer rano ujutro, dok su ona još spavala, izvukao četvero djece iz kreveta i bacio ih s prvog kata kuće u Pagu ispitao je državni odvjetnik. Zatim će pred suca istrage koji će odlučivati o istražnom zatvoru. Tereti ga se za četverostruki pokušaj teškog ubojstva, za što je predviđena zatvorska kazna od 15 do 40 godina.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.