Ovih dana krađa k’o u priči: Kradu se cigarete, novac, knjige, mobiteli i bicikli

Proteklog dana na našem području od značajnijih sigurnosnih događaja su prijavljene dvije teške krađe i tri krađe. U Bilicama je nepoznati počinitelj provalio u tamošnju trgovinu iz koje su otuđene cigarete i novac.

U istom mjestu je nepoznati počinitelj provalio u prostorije obrta u vlasništvu 59-godišnjakinje iz kojeg nije ništa otuđeno, a nastala je manja materijalna šteta,

U trgovačkom centru u Šibeniku je nepoznati počinitelj iz trgovine tvrtke iz Zagreba otuđio više knjiga, a nastala šteta je više tisuća kuna, a trgovački centar bio je meta i nepoznatog provalnika koji je iz skladišnog prostora tvrtke iz Zagreba otuđio dva mobitela. Nastala šteta je više tisuća kuna.

U autokampu u Solarisu je nepoznati počinitelj s kampera 37-godišnjeg švicarskog državljanina otuđio dva bicikla, a nastala šteta je više tisuća kuna.

Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnijete kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide radi otkivanja počinitelja i pronalaska otuđenih predmeta.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.