OVOG TJEDNA DEVET NOVIH SLUČAJEVA NESTALIH OSOBA: Šibenčanin Velimir Kliček još u evidenciji

Od šest nestalih osoba iz prošlog broja NENO Novosti, dvije osobe su pronađene. Policija još uvijek traga za Sanelom Kamerićem, Rajkom Markovićem, Ljiljanom Miljuš i Paulinom Oršuš.

Sa šibenskog područja i dalje je u evidenciji nestalih osoba Velimir Kliček.

 

Mjesto i datum nestanka: Rijeka, 24.11.2015.

igor cuculic

Opis: Igor Cuculić (28) je visok 175 centimetara, ima svijetloplavu kosu i jače je tjelesne građe. Igor se u utorak, 24. studenoga udaljio s adrese u Rijeci, Cambierieva u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u tamnoplavu trenirku.

 

Mjesto i datum nestanka: Ivanec, 24.11.2015.

denis gasparovic

Opis: Denis Gašparović (14) je visok 170 centimetara, ima crnu kosu, smeđe oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Denis se u utorak, 24. studenoga udaljio s adrese u Ivancu, Pahinsko 6 u nepoznato. Nije poznato što je imao na sebi u trenutku nestanka.

Napomena: Fotografija je snimljena 2007. godine.

 

 


Mjesto i datum nestanka: Lug Samoborski, 24.11.2015.

milan horvat

Milan Horvat (17) se u utorak, 24. studenoga udaljio s adrese u Lugu Samoborskom, Kneza Zdeslava u nepoznato. Ne zna se što je imao na sebi u trenutku nestanka.

 

Mjesto i datum nestanka: Nova Gradiška, 23.11.2015.

ivana kostelac

Opis: Ivana Kostelac (16) je visoka 176 centimetara, ima crnu kosu, kestenjaste oči, okruglo lice i jače je tjelesne građe.

 

Mjesto i datum nestanka: Požega, 20.11.2015.

renata marinelic

Opis: Renata Marinelić (17) je visoka 171 centimetar, ima kestenjastu kosu, kestenjaste oči, ovalno lice i jače je tjelesne građe. Na lijevoj podlaktici ima tetovaže “Denis”, slovo “S” i violinski ključ. Na lijevoj šaci ima slovo “B” s krunom, a na desnoj šaci slovo “I” sa srcem. Desno na vratu ispod uha ima tetovažu zvijezde.  Renata se u petak, 20. studenoga udaljila s adrese u Požegi, Osječka 77 u nepoznato. Ne zna se u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

 


Mjesto i datum nestanka: Trogir, 24.11.2015.

ivana palada

Opis: Ivana Palada (18) je visoka 160 centimetara, ima crnu kosu i srednje je tjelesne građe.

Ivana se u utorak, 24. studenoga udaljila s adrese u Trogiru, Zagorska 21 u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u crnu kožnu jaknu, sivu majicu s kapuljačom, crne hlače i bijele tenisice.


Mjesto i datum nestanka: Ivanec, 20.11.2015.

marijana predak

Opis: Marijana Pređak (17) je visoka 165 centimetara, ima kestenjastu kosu, svijetloplave oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe. Na desnoma ramenu ima tetovažu cvijeta i paukove mreže. Iznad desenog gležnja ima tetovažu riječi nepoznatog sadržaja.

Marijana se u petak, 20. studenoga udaljila s adrese u Ivancu, Stjepana Vukovića 5 u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u sivo-plavu jaknu, crne hlače i šarene kožne tenisice.


Mjesto i datum nestanka: Pula, 22.11.2015.Opis: 

zvonko stefancic

Zvonko Štefančić (46) je visok 175 centimetara, ima kestenjastu kosu, svijetloplave oči i okruglo lice.  Zvonko se u nedjelju, 22. studenoga udaljio s adrese u Puli, Kochova 6 u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

 


Mjesto i datum nestanka: Kina, 24.11.2015.

vanja trumbic

Opis: Vanja Trumbić (43) je visok 185 centimetara, ima kestenjastu kosu, zelene oči i nosi dioptrijske naočale.

Vanja se u utorak, 24. studenoga udaljio s adrese u Kini, Guangzhou u nepoznato. Ne zna se u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.