Pala osmeročlana banda lopova u Kninu, među njima i jedno dijete

ilustracija

Osmeročlanu bandu u kojoj je i jedan maloljetnik kninska je policija osumnjičila za osam kaznenih dijela od teških krađa, krađa do povreda tuđih prava, sve na štetu više osoba s područja Knina.

Osumnjičeni, u dobi od 19 do 38 godina, uz jedno dijete, su od sredine prosinca prošle godine do sredine veljače na području Knina provaljivali u obiteljske kuće, njihove pomoćne objekte i radne strojeve, iz kojih su krali razne strojeve, alate, kućanske aparate, alkoholna pića i gorivo.

Policija je tijekom kriminalističkog istraživanja, kod osumnjičenih i drugih osoba kojima osumnjičeni ukradene predmete prodali, pronašla veći dio ukradenih predmeta. Za osumnjičenog 38-godišnjaka je utvrđeno da je 32-godišnjakinji oduzeo klavijaturu na koju je ona imala založno pravio. Ukupna nastala šteta u tim kaznenim djelima je procijenjena na nekoliko desetaka tisuća kuna.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni 19-godišnjak i 22-godišnjak su, uz kaznenu prijavu, predani pritvorskom nadzorniku PU šibensko-kninske, dok će protiv ostalih osumnjičenika biti podnijete kaznene prijave nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.