Pala VW-banda koja je ukradene automobile prodavala u dijelovima

Šibenska policija sumnjiči trojicu muškaraca za krađu tri automobila u Šibeniku, Murteru i Zadru. Nakon jučer završene kriminalističke obrade sva trojica su pritvoreni.

Osumnjičeni 38-godišnjak i 40-godišnjak su u noći 28. studenoga u Šibeniku otuđili vozilo tvrtke iz Šibenika koje je s manjim oštećenjima i bez registracijskih oznaka, 5. prosinca policija pronašla u Pirovcu. Riječ je o VW caddyju koji su ukrali iskoristivši nepažnju zaposlenika tvrtke koji je ključ ostavio u kontakt bravi vozila.

Policija 40-godišnjaka također sumnjiči za krađu vozila 40-godišnjem austrijskom državljaninu u Murteru između 12. i 14. rujna. Dijelove tog VW Golfa, stranih registracijskih oznaka, policija je pronašla u dvorištu obiteljske kuće osumnjičenog.

Zajedno s osumnjičenim 34-godišnjakom isti je 40-godišnjak u noći sa 5. na 6. listopada u Zadru 57-godišnjakinji ukrao Golfa na kojemu su krivotvorili broj šasije i postavili nepripadajuće registracijske oznake.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.