Pao mladi trojac koji je po Šibeniku, Brodarici i Bilicama dilao kokain i marihuanu

Šibenski kriminalisti dovršili su istraživanje nad 28-godišnjakom, 26-godišnjakom i 25-godišnjakom osumnjičenima za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

Policijski službenici su postupajući po saznanjima da se osumnjičeni bave preprodajom opojnih droga 18.kolovoza, temeljem naloga Županijskog suda u Šibeniku, pretražili obiteljsku kuću u Bilicama osumnjičenog 28-godišnjaka kod kojeg je pronađeno i oduzeto 0.3 g marihuane, zatim obiteljsku kuću i ugostiteljski objekt u Brodarici osumnjičenog 26-godišnjaka kod kojeg je pronađeno i oduzeto 26.040 kuna, 200 australskih dolara, 100 američkih dolara i 720 eura, koji novac se dovodi u vezu s preprodajom opojnih droga, te je pretražen stan u Šibeniku osumnjičenog 25-godišnjaka gdje je pronađena i oduzeta precizna vaga za mjerenje droge s vidljivim tragovima kokaina, 211.200 kuna i 2.600 eura,  koji novac se također dovodi u vezu s preprodajom opojnih droga.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su osumnjičeni u razdoblju od početka lipnja do sredine kolovoza počinili više kaznenih djela preprodaje i omogućavanja trošenja opojnih droga drugim osobama.  28-godišnjak se sumnjiči za šest kaznenih djela preprodaje droge kokaina i marihuane i jedno kazneno djelo omogućavanja trošenja marihuane, 26-godišnjak 17 kaznenih djela preprodaje i sedam kaznenih djela omogućavanja trošenja kokaina, te 25-godišnjak 19 kaznenih djela preprodaje i pet kaznenih djela omogućavanja trošenja kokaina.

Svi osumnjičeni su, uz kaznenu prijavu, pritvoreni, izvijestila je šibenska policija.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.