Pet teških krađa prijavljeno policiji

Šibenskoj policiji tijekom jučerašnjeg dana prijavljeno je pet teških krađa. U Šibeniku je nepoznati počinitelj provalio u stan 54-godišnjaka iz kojeg ništa nije otuđio i u stan 69-godišnjaka odakle je otuđio nakit, a ukupna nastala šteta je procijenjena na oko nekoliko tisuća kuna.

Nepoznati je počinitelj provalio i u kuću 56-godišnjeg mještanina u Šibeniku  iz koje ništa nije otuđio, ali je pričinjena šteta od oko nekoliko stotina kuna.

U Vodicama je nepoznati počinitelj provalio u tamošnji ugostiteljski objekt odakle je otuđio robe u vrijednosti od oko nekoliko stotina kuna, dok je u Pirovcu  nepoznati počinitelj provalio u vikend kuću 71-godišnjeg Zagrepčanina i otuđio spremnik za plin vrijedan nekoliko stotina kuna.

Protiv nepoznatih počinitelja će Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku biti podnijete kaznene prijave, a policija poduzima mjere s ciljem otkrivanja počinitelja i pronalaska otuđenih predmeta.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.