Pijan mu u Vrpolju maltretirao psa, ovaj ga mlatnuo metalnom palicom i iz nehaja poslao u bolnicu

Muškarac star 37 godina osumnjičen je za ozljedu iz nehaja budući da je u nedjelju u Vrpolju kod Knina palicom nekoliko puta mlatnuo pijanog 53-godišnjaka koji je nakon nekog vremena pao te je prevezen u kninsku bolnicu, izvijestili su jutros iz Policijske uprave šibensko-kninske.

Mlađi muškarac je, dakle, oko podneva ispred svoje kuće udario palicom vidno pijanog 53-godišnjaka koji je uznemiravao njegova psa, a tako i njegovo dvomjesečno dijete.

Nakon toga, pijani muškarac se udaljio, ali je vrlo brzo pao na glavu i zadobio po život opasne ozljede zbog kojih je zadržan u bolnici. Kako doznajemo u policiji, 37-godišnjaka terete za nanošnje ozljede iz nehaja jer mu nije bila namjera njega ozlijediti.

Također, protiv 25-godišnjakinje će biti podnijeta kaznena prijava zbog pomoći osumjičenom pri prikrivanju kaznenog djela. Ona je palicu bacila u metalni kontejner u Kninu i tako pokušala prikriti dokaze.

Mlađi muškarac je, uz kaznenu prijavu, pritvoren, a protiv 25-godišnjakinje će biit podnijeta redovna kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.