Podignuta 28. kaznena prijava za masovnu tučnjavu kod ‘Socijalnog’ u Šibeniku

Policija je pritvorila i kazneno prijavila još jednog 41-godišnjaka kojeg sumnjiči za sudjelovanje u masovnoj tučnjavi u središtu Šibenika 14. travnja.

Kako su izvijestili iz Policijske uprave šibensko-kninske kriminalistička policija utvrdila je da je 41-godišnjak 14. travnja oko 13.10 sati u Šibeniku, s ranije prijavljenima, sudjelovao u tučnjavi, kojom prilikom nisu imali navijačka obilježja. U tom sukobu je ozlijeđeno 10 sudionika sukoba, od kojih dvoje teže, a osam lakše.

Podsjetimo, Policijska uprava šibensko-kninska izvijestila je u četvrtak kako je dovršila kriminalističku obradu nad još tri osobe s područja Šibenika koje sumnjiči za sudjelovanje u tučnjavi ispred zgrade Socijalnog. Još ranije kazneno su prijavljene 24 osobe zbog masovne tučnjave, a nakon ispitivanja pritvorenih huligana Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku pritvorskom je nadzorniku dalo nalog da se svi puste na slobodu. Spis će biti ustupljen Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku na daljnje nadležno postupanje, odnosno u predmetu slijedi provođenje dokaznih radnji.

Policija nastavlja kriminalističko istraživanje na okolnosti tog međusobnog fizičkog sukoba.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.